SHBW logo                                             Logo Beter Wonen1

 

Beter Wonen wil regelmatiger en rechtstreeks praten met huurders. We willen meer meningen en ervaringen horen. Beter Wonen draagt zorg voor de woningen die zij verhuurt. Daarom willen we weten: doen wij dat goed of kan het beter? En wat kunnen wij nog meer doen?
 

Beter Wonen start daarom in het nieuwe jaar, mede op advies van de SHBW, met een Deelnemersraad van huurders (10 / 12 personen, 18+). De mensen die zich daarvoor opgeven komen, verspreid over het jaar, op een aantal avonden (woensdag- of donderdagavond) samen om over verschillende thema's van gedachten te wisselen. 

De thema's raken in principe alle huurders, er worden geen individuele onderwerpen besproken. Leden van de SHBW, Beter Wonen en ook de nieuwe leden van de Deelnemersraad kunnen een onderwerp/thema inbrengen. We delen onze ideeën, wisselen gedachten en ervaringen uit zodat uiteindelijk Beter Wonen nog betere beslissingen kan nemen. Beslissingen die goed zijn voor onze huurders en het beheer van onze woningen.

De start is rondom februari/maart 2020
Wij nodigen huurders via advertentie (Almelo's Weekblad en Hart van Almelo), persbericht, digitale nieuwsbrief en deze website uit zich

aan te melden bij Janine Verhoef. Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GEWOON DOEN!