328686834 614994383720954 2143354555769126769 n

Gemakkelijk op zoek naar een huurwoning


Dankzij de samenwerking van 13 corporaties is het mogelijk om het woningaanbod bij u in de buurt nu op één plek te vinden. https://www.woninghuren.nl/ De corporaties willen zo het vinden van een huurwoning zo makkelijk mogelijk maken voor woningzoekenden. In heel Nederland werken corporaties (regionaal) samen om het woningaanbod op één plek aan te bieden. Het samen aanbieden van het woningaanbod zorgt er ook voor dat er meer zicht is op de woonwensen van woningzoekenden in deze regio. Deze informatie helpt de corporaties en gemeenten bij het opstellen van woonvisies als het gaat om type woningen, woonlocaties en meer.

Deelnemende corporaties
Op WoningHuren.nl staat het woningaanbod van Beter Wonen, De Goede Woning, De Woonplaats, Domijn, Mijande Wonen, Ons Huis, Reggewoon, Sint Joseph, Viverion, WBO Wonen, Welbions, Wonen Delden en Woningstichting Tubbergen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande link:  

https://www.beterwonen.nl/nieuwsarchief/woninghuren.nl-is-live/                                                                                           https://youtu.be/lMRCmP2g2d0

 

Bron: Beter Wonen Almelo