Beste medehuurders van Beter Wonen, sinds afgelopen januari zijn we officieel weer een voltallig bestuur. Op dit moment bestaat de SHBW (Stichting Huurdersplatform Beter Wonen) uit voorzitter Mirjam de Groot, secretaris  Wout Moelard, penningmeester Marlies Harzevoort en algemene bestuursleden Herbert Meijran en Tess Klarenbeek.

                                       IMG 20240422 WA0001 2

                    v.l.n.r. Herbert Meijran, Tess Klarenbeek, Wout Moelard, Marlies Harzevoort en Mirjam de Groot

Elk kwartaal zitten we bij de directie van Beter Wonen aan tafel om de nieuwste ontwikkelingen te bespreken. Tussendoor geven we advies over verschillende beleidszaken, zoals het beleid voor verduurzaming van de woningen of het plaatsen van zonnepanelen. Ook sluiten we ons aan bij verschillende overleggen in Almelo, om op de hoogte te blijven van alle wetgeving, plannen en afspraken die erbij komen kijken.

Wilt u live met ons in gesprek komen? Kom dan naar de jaarlijkse vergadering op donderdag 10 oktober '24. De officiële oproep met alle details volgt nog op onze website: www.shbwalmelo.nl. Het is geen vegadering met agendapunten, maar we kiezen een thema uit en nodigen verschillende sprekers uit die hierover komen vertellen.  Dit jaar staat "veiligheid" centraal.

We sluiten natuurlijk af met een hapje en een drankje. Reserveer 10 oktober '24 daarom alvast in de agenda.                                                                                                    

Graag tot dan!