In verband met de AVG (algemene verordening persoonsgegevens) moet ook de SHBW voorzichtig omgaan met de gegevens van huurders. Daarom hebben wij op de website nu een Veilig Delen-optie.

Als u bovenin de website in de gele balk op het symbool logo veilig delen klikt, komt u op een pagina waar uitgelegd staat hoe u ons stukken kunt toesturen die vertrouwelijk zijn. Denk daarbij aan vragen over uw eigen situatie als huurder van Beter Wonen, vragen of klachten over Beter Wonen, of andere zaken waarbij u persoonlijke gegevens deelt. 

Persoonlijke gegevens zijn naam, adres, mailadres waar uw naam in staat, de hoogte van uw huur, etc. Het zijn alle gegevens die ook aan een vreemd persoon iets vertellen over u.

Door gebruik te maken van het Veilig Delen, weet u zeker dat niets van wat u ons stuurt in verkeerde handen kan vallen. Wij adviseren u daarom om ons altijd via deze weg te benaderen wanneer u ons iets wilt vragen of vertellen. Stuur dus geen uitgebreide mails waarin u ons uw verhaal vertelt. Beter is het om een word-document te maken. Sla dit document op op uw eigen PC of laptop en deel dit document via Veilig Delen met ons.