Om kennis te maken o.a. de ‘nieuwe’ huurders van Beter Wonen werd op zaterdagmorgen 26 januari een ontmoeting georganiseerd, gezamenlijk met verschillende in Aadorp actieve organisaties. (‘nieuwe’ huurders, omdat het bewoners zijn van woningen die Beter Wonen heeft overgenomen van Mijande). Uiteraard waren ook niet-huurders van harte welkom.

De bijeenkomsten waren op 2 locaties in de wijk. Uiteraard was koffie/thee/chocolademelk en krentewegge aanwezig. Gelukkig was het net die dag iets minder koud en redelijk droog.

De politie, Beter Wonen, ZorgAccent, Gemeente en de SHBW waren aanwezig om te luisteren naar vragen en opmerkingen van de bewoners.

Doel van deze ochtend was om kennis te maken en te luisteren naar vragen en opmerkingen van de diverse bezoekers. Zorg is natuurlijk dat deze ook beantwoord gaan worden.

Alle betrokkenen waren het erover eens dat dit een goede manier is om contact te maken en dat het zeker een vervolg moet krijgen. Misschien dan ergens binnen of wat later in het jaar wanneer het iets warmer is.

ontmoeting in Aadorp 2ontmoeting in Aadorp 2